1. Home>

Pro, az Ön egyablakos renszere HR ügyei szervezéséhez

Vállalkozásának külföldre is kiterjedő bővítése izgalmas kaland. A HR és a bérszámfejtés egyre bonyultattbá válik? Nem egészen. Szembesülni egy újabb megfelelőségi problémával, hibás adatbevitellel vagy a helyileg használt szoftverekkel való össze nem illéssel nemcsak frusztráló, hanem a növekedést is akadályozza. Az SD Worx Pro minden igényét kielégíti, ide értve a teljes körű HR-alaprendszert, a pontos munkaerő-menedzsmentet, a gördülékeny, Európa-szerte központosított bérszámfejtést és munkavállalóközpontú tehetséggondozást.

Legyen Profi a nemzetközi HR és bérszámfejtés területén.

Kapcsolatfelvétel
International core HR solution with integrated payroll

Adjon lendületet nemzetközi ambícióinak

Clock
Összpontosítson a növekedésre

Méretezhető HR-alaprendszerünk egyetlen munkavállaló számára is bevezethető egyetlen országban, és olyan növekedési platformként szolgál, amely egységes, közös munkavállalói élményt kínál mindenkinek.

Benefits
Tegye elégedetté munkavállalóit

Növelje a munkavállalói elégedettséget egy modern önkiszolgáló HR-portállal, pontos és időben történő fizetéssel, valamint a munkavállalók által és számára kifejlesztett Tehetséggondozó rendszerrel.

Success
Hozzon gyorsabb üzleti döntéseket

Az alapvető HR-, munkaerő-mendezsmenti és bérszámfejtési adatok átfogó, pontos, több országra kiterjedő jelentésekben történő egyesítésével eddig nem látott betekintést nyerhet a teljes kibővített munkaerő-állományába.

Payroll
Takarítson meg pénzt a bevezetés során

Az alapvető HR és a bérszámfejtés és a munkaerő-menedzsment natív integrációja lerövidíti a megvalósítási időt, és nem igényli az egyedi fejlesztést.

Personal Info
Dőljön hátra nyugodtan

Soha többé nem kell küzdenie a bérszámfejtéssel, és nem marad le egy határidőről sem. Büntetések a megfelelőségi problémák miatt? Mindez a múlté. Szakértőinkre számíthat.

Integrált, egyablakos HR-megoldás

Hagyja a kollégáira az alapvető HR-t

Rugalmas, több országra kiterjedő HR-rendszerünk, az SD Worx People leegyszerűsíti a teljes bővített munkaerő-menedzsmentet. Hogyan? Úgy, hogy valamennyi munkavállalói adatot tárol, és minden egyéb HR-folyamatot integrál egy GDPR-kompatibilis, könnyen navigálható központi platformba. Az alkalmazottak, a vezetők, a helyi bérszámfejtési munkatársak és a HR-szakemberek egy intuitív digitális ökoszisztémában kapcsolódnak, amelyet önkiszolgáló munkafolyamatok vezérelnek.

  Ismerje meg az SD Worx People rendszert
  Leave payroll to our people

  Hagyja munkatársainkra a bérszámfejtést

  Szervezze ki nemzetközi bérszámfejtését szakértői csapatainknak, akik az Ön alkalmazottai országon belüli egyedi igényeit is kielégítik Európa-szerte. A gyorsan változó helyi jogi szabályozásoktól a kulturális különbségeken át az elvárásokig – a helyi bérszámfejtő tanácsadók úgy ismerik őket, mint a tenyerüket. Számíthat rájuk a pontos és helyileg megfelelő bérszámfejtés terén minden ciklusban.

   Get more done with Workforce Management

   Fokozza hatékonyságát a munkaerő-menedzsmenttel

   Növelje a termelékenységet az integrált munkaerő-menedzsment megoldásokkal. Takarítson meg időt és kerülje el a hibákat a felhőalapú időértékelési, távollétkezelési és ütemezési eszközökkel. Használja előre konfigurált megoldásunkat a normál távollétkezeléshez, vagy bővítse ki, hogy élvezhesse a teljes stratégiai munkaerő-menedzsment megoldás előnyeit.

    real return on investment

    Összpontosítson az embereire

    Változtasson a tehetséggondozás módján, és hozzon létre egy jövőbiztos szervezetet még ma. Könnyedén kezelhető készségfejlesztő platformunk segít felszabadítani az embereiben és csapataiban rejlő teljes potenciált azáltal, hogy a vállalati kultúra részévé tesz három szokást: a készségfejlesztést, a növekedési célokat és szokássá teszi a visszajelzést. Az alkalmazottai kezükbe vehetik karrierjük irányítását úgy, ahogy az korábban lehetetlen lett volna.

     Emelje a nemzetközi HR-t és bérszámfejtést a következő szintre

      Legyen Profi – vegye fel velünk a kapcsolatot