For Life. For Work.

Manapság az emberek azt szeretnék, hogy inspirálja őket az amit csinálnak, és hogy szabadon koncentrálhassanak arra, ami fontos. A szervezeteknek dinamikus, motivált emberekre van szükségük, akiket a legjobb technológia támogat. Európa vezető HR és bérszámfejtési megoldások szolgáltatójaként hiszünk abban, hogy minden vállalkozás sikerének középpontjában az emberek állnak.

Az emberi erőforrásokkal kapcsolatos megoldásaink a teljes munkavállalói utat átkarolják, a bárszámfejtéstől kezdve a tehetségek bevonzásáig, jutalmazásáig és fejlesztéséig, akik sikerre viszik a vállalkozását.

Négy alapvető képességgel biztosítjuk a sikert: technológiával, kiszervezéssel, szakértelemmel és adatvezérelt megoldásokkal.

Personaleinsatzplanung
How GDPR effects non-EU based HR teams

SD Worx Magyarország

Az SD Worx-nál Önök, az ügyfeleink a vezérelvünk. Meghallgatjuk Önöket és az Önök helyébe képzeljük magunkat, hogy valóban megértsük céljaikat, és segítsük Önöket a növekedésben. Ezért érezzük fontosnak, hogy ott legyünk jelen, ahol az ügyfeleink vannak, hogy az Önök nyelvén tudjunk segíteni. Magyarországi csapatunk a HRM teljes folyamata során az Önök rendelkezésére áll. Szeretne többet megtudni rólunk?

Mondja el, hogyan tudunk segíteni! 

  Kapcsolatfelvétel
  Kvinne tar notater

  Nemzetközi bérszámfejtés - gondok nélkül

  Kihívást jelent több bérszámfejtő céggel együtt dolgozni, a helyi szabályoknak megfelelni és megtalálni az Önöknek megfelelő megoldást a nemzetközi bérszámfejtés igényeinek kielégítésére? Szüntesse meg ezt a bonyodalmat, és koncentráljon a növekedésre. Európa szerte erős helyi jelenléttel bírunk a bérszámfejtés és ezt meghaladó szolgáltatásokkal kapcsolatosan. Ugyanakkor egy szerződés keretén belül, vezető technologiát és globális irányitást kínálunk, hogy Önöknek mindenre rálátása legyen.  

   Lépjen kapcsolatba velünk

   Egy szolgáltatáscsomag minden bérszámfejtési igényre

   GRO
   Gro, globális bérszámfejtési szolgáltatások az Önök nemzetközi terjeszkedéséhez

   Vállalkozása a határokon túlra terjeszkedik? Vagy külföldön szeretne munkaerőt alkalmazni? A nemzetközi bérszámfejtés számos kihívást rejt magában, mint például a helyi jogi megfelelés szükségletét és a hibátlan nemzetközi bérszámfejtés adminisztrációját. Az SD Worx Gro-val, a nemzetközi növekedésüket megkezdő vállalatoknak szánt globális bérszámfejtési szolgáltatásainkkal a Önök mellett állunk. Ideje Gro-vel fejleszteni a vállalkozását.

   Tudjon meg többet
   FLO
   Flo, nemzetközi bérszámfejtés és HR-szoftverek integrációja

   A nemzetközi bérszámfejtés kezelése ijesztő lehet - különösen, ha több bérszámfejtő szolgáltatót is igénybe vesz országonként. Az összes bérszámfejtés adatait naprakészen és hibamentesen akarja tartani? Micsoda nyűg. Válassza helyette az SD Worx Flo-t. Spóroljon időt és erőforrást egyetlen bérszámfejtő partnerrel Európa-szerte. Fejlessze vállalkozását az Ön megbízható HR rendszere integrálásával a cégünk nemzetközileg elismert berszámfejtési megoldásaival. Fejlődjön a Flo-val.

   Tudjon meg többet
   PRO
   Pro, az Ön egyablakos rendszere a HR szervezéséhez

   Vállalkozásának külföldön történő fejlesztése izgalmas kaland. A HR és bérszámfejtés egyre összetettebbé válik? Nem annyira. Egy újabb megfelelési problémába, hibás adatbevitelbe vagy a helyben használt szoftware integrálása botlani nem csak frusztráló, de akadályozza is a növekedését. Az SD Worx Pro minden igényét kielégíti: teljes körű HR-alaprendszer, pontos munkaerő adminisztráció, zökkenőmentes központosított európai bérszámfejtés és munkavállaló központú tehetséggondozás. Legyen profi (Pro) a nemzetközi HR és bérszámfejtés területén

   Tudjon meg többet
   Team SD Worx Protime 2024_3

   Tények és számok

    

   Tények és számok

   Több mint 75 évnyi szakértelemmel rendelkezünk a HR és a bérszámfejtés területén.

   Több mint 7500 HR szakembert foglalkoztatunk

   Havonta több mint 5.7 millió munkavállalót szolgálunk ki

   Naponta 5000 + ideiglenes munkavállalót küldünk ki

   Több mint 90000 ügyfelet szolgálunk ki

   150+ országot fedünk le világszerte

   26 országban vagyunk jelen

   2023-ben több mint 1.058 milliárd eurós konszolidált forgalmat értünk el.

    

    

    További releváns adatok

    Több mint 80000 vállalat sikere az SD Worx segítségével

    Logo-Hertz_80x80
    LOGO_Total
    LOGO_McCain
    LOGO_MercedesBenz
    Logo-Parexel_80x80

    Az iroda helye

    Budapest, Eötvös u. 33, 1067