1. Home>

Gro, globális bérszámfejtési szolgáltatások az Ön nemzetközi terjeszkedéséhez

Vállalkozása határokon túlra terjeszkedik? Vagy külföldön szeretne tehetséges munkatársakat alkalmazni? A nemzetközi bérszámfejtés számos kihívást rejt magában, ilyen például a helyi jogszabályoknak való megfelelés és a hibátlan nemzetközi bérszámfejtés. Mi Önök mellett állunk az SD Worx Gro-val, a nemzetközi terjeszkedésnek induló vállalatoknak szánt globális bérszámfejtési szolgáltatásainkkal.

Itt az ideje, hogy bővítse vállalkozását a Gro-val!

Kapcsolatfelvétel
Global payroll services for your international expansion

Tegye rendbe nemzetközi bérszámfejtését pillanatok alatt

Legal
Megfelelőséggel kapcsolatos szakértelem

Bízzon helyi szakértőinkben, akik eligazítják Önt a bonyolult helyi szabályozások között. Így minden külföldi munkavállalóra vonatkozóan teljesítheti az adott ország által előírt követelményeket, és elkerülheti a büntetéseket.

Success
Csökkentse a hibák számát

Gondoskodjon nyugalmáról azzal, hogy szakértőink támogatásával zökkenőmentes és pontos nemzetközi bérszámfejtést végez országokon átívelően egyetlen, biztonságos munkamódszerrel.

Time Management
Szabadítson fel erőforrásokat

Szabadítson fel időt azzal, hogy egyetlen hatékony platformot használ a globális bérszámfejtés és a napi megkeresések nyomon követésére.

Money
100%-ig átlátható összköltség

Csökkentse a rejtett költségeket az összes országra kiterjedő egységes Gro csomaggal, amely a bérszámfejtési szolgáltatások és szakértői tanácsadás teljes körét és minőségbiztosítását lefedi, ráadásul mindezt egyetlen szerződés keretében.

Indítsa el globális terjeszkedését személyre szabott bérszámfejtési támogatással

Faster payment speeds up the time between payment initiation, clearing and settlement.

Minden globális bérszámfejtési igényét kielégítjük

Bárhol is tartózkodik, bármerre is tart – bátran hagyatkozhat tanúsított bérszámfejtési szakértőink helyi szakértelmére. A 150 országban helyi képviselettel rendelkező menedzselt bérszámfejtési szolgáltatásaink határok nélkül működnek. Válassza a gyors nemzetközi növekedést egyszerűsített bérszámfejtési folyamatokkal, és fizesse ki az egész csapatát pontosan és időben.

  In every new market you’re entering

  Minden új piacon, ahová belép

  Szeretne új országba küldeni egy vagy több munkavállalót? Szakértőink figyelembe veszik a helyi előírásokat, és bejelentik vállalkozását az illetékes hatóságoknál. Eközben támogatjuk Önt a szerződés kidolgozásában és az adott ország bérszámfejtésével kapcsolatos összes lényeges kérdésben.

   Leave payroll to our people

   Nyugalom a bérszámfejtésen túl is

   Szakértőink mindig készen állnak, ha bármilyen kétsége vagy kérdése van a bérszámfejtéssel kapcsolatban. De nem ez az egyetlen módja annak, hogy hasznosítsa a tudásunkat. Konkrét tanácsot szeretne kapni az adott ország munkajogával, kollektív munkaszerződéseivel,  társadalombiztosításával, a HR-szabályzatokkal és egyebekkel kapcsolatban? Megmutatjuk, hogyan kell eljárni: a megosztott bérszámfejtéstől és a külföldi munkavállalóktól kezdve a végkielégítésen át a rugalmas fizetési tervekig.

    Technológia az Ön szolgálatában

    Bízzon biztonságos, GDPR-kompatibilis digitális platformunkban, amellyel könnyen szervezheti bérszámfejtését. Könnyedén nyomon követheti a megkereséseket, strukturálhatja a bérszámfejtést a naptárában és még sok minden mást elintézhet – bárhol, bármikor. Eszközeink bármilyen készüléken elérhetők, így zökkenőmentes élményt biztosítanak a napi bérszámfejtési tevékenységeihez.

     Nemzetközi bérszámfejtéssel kapcsolatos gyakori kérdések

     Bepillantás a szakértelmünkbe

     Kezdje azzal, hogy szilárd alapot épít a nemzetközi bérszámfejtéshez. Első lépésként gondolja át, hogyan fogja összegyűjteni a HR-adatokat minden olyan országból, ahol a vállalkozása működik, és hogyan fogja harmonizálni a HR-folyamatokat az egyes országokban. Tájékozódjon a helyi munkaügyi jogszabályokról is, és gondoskodjon arról, hogy mielőbb bejelentse magát munkáltatóként minden érintett joghatóságnál. Az SD Worx mindezekben segít Önnek.

     Ha olyan alkalmazottat szeretne felvenni, aki más országban él és dolgozik, akkor abban az országban kell regisztrálnia cégét. Az SD Worx segít Önnek a vállalat külföldi munkáltatóként történő regisztrálásához szükséges adminisztrációban. Nem mindig van szükség helyi szervezetre – ez a helyi jogszabályoktól függ.

     Nem feltétlenül. A legtöbb kisvállalkozás, amely az első lépéseit teszi meg a nemzetközi foglalkoztatás terén, nem rendelkezik minden országban helyi bérszámfejtő részleggel. Ezt úgy tudja működtetni, ha egy olyan megbízható bérszámfejtő partner tanácsaira támaszkodik, mint az SD Worx, így képessé teheti a központi bérszámfejtő csapatát külföldi országok bérszámfejtésének kezelésére is.

     Ez attól függ, hogy melyik országban veszi fel a munkaerőt, mivel a bérszámfejtési követelmények a helyi munkaügyi jogszabályokból adódnak. A Domestic Expertise Pack csomagunkkal az SD Worx megkíméli Önt az egyes országok helyi szabályainak és előírásainak megfejtésétől. Minden támogatást megad Önnek, amire egy új piacra való belépéshez szüksége van: az adott ország belföldi jogszabályaival és kollektív munkaszerződéseivel kapcsolatos általános tanácsadástól kezdve a bérszámfejtési adminisztrációval kapcsolatos támogatásig, pl. étkezési utalványok megrendelése vagy országspecifikus űrlapok kitöltése. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megkezdhesse a Domestic Expertise Pack csomagunk használatát.

     Ha a bérszámfejtés néhány helyszínen mindössze néhány emberre terjed csak ki, nem kell helyi HR- és bérszámfejtési szoftverrel dolgoznia. Az SD Worx-nél egy központi platformot biztosítunk Önnek egy ütemtervvel, amely minden országban strukturálja a bérszámfejtési folyamatot, és nyomon követi a napi szintű kérdéseket. Ez a platform integrálva van a helyi bérszámfejtési motorjainkkal az automatizált adatáramlás biztosítása érdekében.

     Legyen gyerekjáték a következő nemzetközi munkaerő-felvétele

      Növelje vállalkozását a Gro-val – vegye fel velünk a kapcsolatot