1. Home>

Flo, a nemzetközi bérszámfejtés és HR-szoftverek integrációja

A nemzetközi bérszámfejtés kezelése ijesztő feladat lehet – különösen akkor, ha több bérszámfejtő szolgáltatót is igénybe vesz országonként. Minden bérszámfejtési adatát naprakészen és hibamentesen akarja tartani? Micsoda nyűg! Válassza helyette az SD Worx Flo-t. Takarítson meg időt és erőforrásokat egyetlen bérszámfejtő partnerrel egész Európában. Fejlessze vállalkozását az Ön megbízható HR-rendszere integrálásával a cégünk nemzetközileg elismert bérszámfejtési megoldásaival.

Fejlődjön a Flo-val.

kapcsolatfelvétel
International payroll and HR software integration

Központosítsa a nemzetközi bérszámfejtést és használja ki a humántőke-menedzsmentet (HCM)

Success
Erősítse meg HR-csapatait

Optimalizálja a bérszámfejtési folyamatokat, és biztosítsa, hogy minden munkavállaló pontosan és időben kapjon fizetést a különböző országokban. Kerülje el a fárasztó, hibalehetőségekkel járó manuális adatbevitelt, és csökkentse a cikluson kívüli futtatások számát.

Shield
Maximalizálja a biztonságot

Gondoskodjon arról, hogy minden bérszámfejtési adatot és fájlt biztonságosan tároljanak, és a szükséges ismeret elve szerint osszanak meg a Flows, az ISAE 3000 tanúsítvánnyal rendelkező és GDPR-kompatibilis integrációs platformunk segítségével.

Expertise
Kapjon tanácsot szakértőktől

Maradjon szoros kapcsolatban helyi bérszámfejtő tanácsadójával, valamint adó- és jogi szakértőinkkel. Ők segítenek majd választ adni a kérdéseire, és lépést tartani a folyamatosan változó szabályozásokkal.

Analytics
Nyerjen mélyreható betekintést

Hozza ki a legtöbbet a HR- és bérszámfejtési adatokból azáltal, hogy azokat több országra kiterjedő összesített elemzésekben és kiváló minőségű jelentésekben egyesíti a globális bérszámfejtés átláthatósága érdekében.

Benefits
Hangolja össze bérszámfejtését

Biztosítsa a konzisztens szolgáltatásnyújtást minden országban, ahol tevékenykedik, és tegye lehetővé, hogy a HR-csapatok egyetlen szabványosított, intuitív felhasználói élményen belül lépjenek kapcsolatba egymással.

COM_Benefits_Icon_240x240.png

Managed Payroll Services

Menedzselt bérszámfejtési szolgáltatások

Szervezze ki nemzetközi bérszámfejtését szakértői csapatainknak, akik az Ön alkalmazottai országon belüli egyedi igényeit is kielégítik. A gyorsan változó szabályozásoktól a kulturális különbségeken át az elvárásokig – a helyi bérszámfejtő tanácsadók úgy ismerik őket, mint a tenyerüket. Számíthat rájuk a pontos és helyileg megfelelő bérszámfejtés terén minden ciklusban.

  HCM és bérszámfejtési integrációs platform

  Ismerje meg az SD Worx Flows-t, a hatékonyabb nemzetközi bérszámfejtés technológiai megoldását. A megbízható HR-szoftverek – mint például az SAP SuccessFactors, a Workday vagy az Oracle – vezető nemzetközi bérszámfejtési megoldásainkkal való integrálásával ez a platform lehetővé teszi az automatizálás erejének kiaknázását, miközben maximálisra növeli jelenlegi HCM-befektetését. Kövesse nyomon online a teljes bérszámfejtési folyamatot minden országban a hét minden napján egész nap, és értesüljön róla, ha hiányoznak vagy helytelenek az adatok.

   Real-time data dashboards and reports

   Valós idejű adatok

   Fedezze fel a precíz irányítópultokat az SD Worx Flows rendszerben, hogy könnyedén elemezhesse az összes bérszámfejtési paramétert az országokban, költséghelyeken és időszakokban, illetve azok között – a túlóraköltségektől a távollétekig. Szélesebb körű jelentésekre van szüksége, beleértve saját pénzügyi adatait, értékesítési célkitűzéseit stb.? Nyerje ki a szükséges adatokat az SD Worx Flows-ból, amelyek máris használatra készek saját irányítópultjaiban.

    Integrated Workforce Management

    Munkaerő-menedzsment

    De miért állna meg itt? Adjon munkaerő-menedzsmenet megoldásokat az SD Worx Flows platformhoz, hogy gyorsan hozzárendelhesse a megfelelő személyt a megfelelő munkához – minden alkalommal. Növelje a termelékenységet, takarítson meg időt és kerülje el a hibákat olyan felhőalapú eszközökkel, amelyek egyesítik a helyi idő- és jelenlétkezelést, a munkaerő-tervezést, a feladatkezelést, és intelligens betekintést nyújtanak a munkaerőbe.

     Melyik HCM-t használja?

     Workday Logo
     SAP SuccessFactors Logo

     Hangolja össze bérszámfejtését egész Európában

      Fejlődjön a Flo-val